vrijdag 15 februari 2019

Tilburgs Goud? Jaozeetie!


De Nationale Museumweek toont ieder jaar 'Ons echte goud'. Je zou het misschien niet zeggen, maar ook in Tilburg hebben we goud. Gouden medailles, een gouden zwaan, een gouden kazuifel, gouden ringen en het gouden hart in het beeld op den Heuvel. Voor nog meer glans en nog meer glitter is Stadsmuseum Tilburg op zoek naar het Goud van Tilburg. 

Tilburgs Goud? Jaozeetie!

Heb jij ene gouwe lozzie, en gouwe kenaariekôoj of gouden sieraden met een mooi verhaal, ben je samen met je partner een gouden bruidspaar, heb jij een gouden sportmedaille, piercing of een gouden tand in je mond?

We kijken graag of en hoe we jouw object in De Jaozeetie kunnen plaatsen. Heb je iets wat niet zelf in de vitrine kan liggen, of is het té kostbaar om zomaar achter te laten, dan komt de fotograaf bij je langs om jouw Tilburgs goud te fotograferen.

Tilburgs Goud in De Jaozeetie? 

Tijdens de Nationale Museumweek (maandag 8 tot en met zondag 14 april 2019) staat De Jaozeetie deze keer op NS-Plein 16 met Tilburgse gouden objecten. 

Je doet toch zeker wel mee? Jaozeetie! 

Stuur een mail en een foto van jouw goud naar Stadsmuseum Tilburg info@stadsmuseumtilburg.nl. Tot en met vrijdag 22 februari kun je je idee voorleggen. 

Geen opmerkingen: