vrijdag 9 november 2018

Vacature medewerker Stadsmuseum Educatie en Publieksactiviteiten

Stadsmuseum Tilburg is een kleine organisatie die erfgoed verbindt aan identiteit. Weliswaar zonder publieksgebouw vertellen we het Verhaal van Tilburg aan de hand van voorwerpen, verhalen en programma’s in samenwerking met het TijdLab in De Bibliotheek Midden-Brabant, Stichting Straat en partners van Erfgoed Tilburg.

Stadsmuseum Tilburg is op zoek naar een

Medewerker Stadsmuseum
Educatie en Publieksactiviteiten
voor 20 uur per week

Wat ga je doen?
• Je draagt bij aan de ontwikkeling van een doorgaande leerlijn erfgoededucatie.
• Je organiseert en begeleidt publieksactiviteiten.
• Je beheert educatieve programma’s en tools en ontwikkelt lesmateriaal.
• Je neemt deel aan projectgroepen en werkt mee aan het uitvoeren van projecten.
• Je adviseert bij diverse vragen van binnen en buiten het Stadsmuseum op grond van jouw kennis en
expertise.

Wat vragen wij?
• HBO-werk- en denkniveau op het gebied van erfgoed en educatie.
• Ervaring met lesgeven aan basisonderwijs en het organiseren en uitvoeren van publieksactiviteiten.
• Ervaring met schrijven van educatief materiaal.
• Aantoonbare ervaring met gebruik social media.
• Affiniteit met Tilburg.
• Aanpakmentaliteit, zelfstandig werkend en communicatief vaardig.
• Organisatietalent, stressbestendig.
• Flexibiliteit, gedrevenheid, teamworker.

Wat bieden wij?
• Aanstelling van 20 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband. We vragen flexibiliteit ten aanzien van de werktijden.
• De stad is je werkplek.
• Salaris conform schaal 8 Museum CAO.
• Opname in ABP-pensioenfonds.
• Een inspirerende en uitdagende werkomgeving.
• Gedreven en ervaren collega’s.

Sluitingsdatum
Jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van curriculum vitae kun je voor 23 november 2018 per mail richten aan vacatures@mommerskwartier.nl. Op vrijdagochtend 30 november 2018 houden we de selectiegesprekken.

Extra informatie
Voor meer informatie neem je contact op met Petra Robben, projectleider Stadsmuseum Tilburg, 06 532 684 37.