vrijdag 15 april 2016

Spelregels en antwoordfomulier Museumweek

Twaalf objecten uit de collectie van Stadsmuseum Tilburg staan vanaf zaterdag 16 tot en met zondag 24 april op de volgende locaties:

Op alle locaties hangt een tekstbordje waarop een vraag staat. Het antwoord daarop is niet te vinden op de locatie zelf, maar moet gezocht worden in de bibliotheek, op internet, in je eigen boekenkast. Of je beschikt over parate kennis en je weet alle antwoorden feilloos te noemen. De antwoorden worden ingevuld op een digitaal formulier. In de kolom hiernaast kan het zo worden ingevuld. Wil je het formulier uitprinten, dan ga je naar deze link:

Wie alles goed heeft beantwoord, ontvangt de publicatie 'In Tilburgs bezit'. Onder de goede inzendingen wordt een Museumjaarkaart verloot.