vrijdag 14 augustus 2015

Gezocht: gastheren en -vrouwen met affiniteit textielindustrie Tilburg

Stadsmuseum Tilburg zoekt tijdelijk betrokken gastheren en gastvrouwen, die (op vrijwillige basis) willen suppoosten bij de kleine tentoonstelling 'MaquetteLab! Textielfabrieken in de jaren '50'.

Panorama Deck TextielMuseum
Het stadsmuseum dat geen eigen gebouw heeft, maar bijzondere activiteiten organiseert over de geschiedenis van Tilburg, exposeert op verrassende locaties. Zo vindt de expo 'MaquetteLab' plaats op het Panorama Deck van het TextielMuseum .

Van de gastheren en - vrouwen verwachten we allereerst dat ze affiniteit hebben met Tilburg, in het bijzonder de textielindustrie. Het is de bedoeling om de tentoonstelling kort toe te lichten en indien mogelijk, de vragen van bezoekers te beantwoorden. Wanneer er Tilburgers zijn die zelf in de textiel hebben gewerkt, noteert de gastheer of -vrouw de gegevens. De tafels met gebruiksmateriaal moeten herschikt en geordend worden.

Periode: dinsdag 15 september tot en met zondag 1 november 2015
Dagen: Keuze voor een vaste middag (dinsdag tot en met zondag, maandag gesloten)
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur

N.B.: Het werk is op basis van vrijwilligheid.

Contactpersoon: Petra Robben, projectleider Stadsmuseum Tilburg
Telefoon: 013 54 94 565 (dinsdag tot en met vrijdag)
Mail: petra.robben@stadsmuseumtilburg.nl
Facebook: Stadsmuseum Tilburg