donderdag 13 maart 2014

Verkiezingsavond in De NWE Vorst | The Choice of Tilburg

Als afsluiting van de gemeenteraadsverkiezingen is op woensdagavond 19 maart de verkiezingsavond in De NWE Vorst! Tijdens deze avond wordt in het bijzijn van de Tilburgse politiek de voorlopige uitkomst van de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt Op uitnodiging van De NWE Vorst is dit jaar de locatie in de Willem II straat. Samen met Het Zuidelijk Toneel, Stadsmuseum Tilburg en andere culturele instellingen verzorgt De NWE Vorst op de verkiezingsavond een lokaal cultureel programma rondom de gemeenteraadsverkiezingen.

Tilburgse acteurs, schrijvers en muzikanten geven hun visie op het laatste nieuws rondom de Tilburgse verkiezingen in een show vol theaterscènes, muziek, sketches en columns. Zo zal Stadsmuseum Tilburg de bezoekers de vraag voorleggen wat er nodig is om de identiteit van de stad te versterken en is er een mini-expo met historisch documentatiemateriaal.

Naast het programma in de zaal is er uiteraard ruimte voor een gezellig en informeel samenzijn in het café. Dit culturele programma rondom de verkiezingsavond wordt u aangeboden door de culturele instellingen van Tilburg en wordt georganiseerd door De NWE Vorst, Het Zuidelijk Toneel, Stadsmuseum Tilburg.

Wij nodigen alle Tilburgers uit op 19 maart aanwezig te zijn!